2 august 2016

INFORMAȚII UTILE

TELEFON: 0748305614 (L-V 9-17)

Credem în transparență, motiv pentru care îți expunem mai jos modurile în care se desfășoară interviurile noastre, cerințele și așteptările pe care le avem de la tine, beneficiile suplimentare pe care ți le oferim precum și actele de care ai neaparată nevoie pentru relocarea temporară în Germania. Astfel, dacă îți dorești o carieră în domeniul îngrijirii la domiciliu, pe rugăm să parcurgi cu atenție acest text. Îți mulțumim.

  1. Cum se desfășoară interviul:

Daca îți dorești să lucrezi ca și îngrijitoare la domiciliu sau Pflegerin, trebuie în primul rând să iei legătura cu noi. Poți face asta în două moduri:

  • Sunând la nr. de telefon de mai sus
  • Completând profilul de angajare, tot aici, pe site

După ce primim formularul de înscriere, reluăm noi legătura cu tine, programând un interviu ce se va desfășura fie pe Skype fie la sediile noastre din Oradea și Timișoara, după cum îți este mai comod, la o oră și o dată ce vor fi stabilite de comun acord, așa cum este normal.

În cazul în care ești selectată, îți comunicăm cazurile disponibile, în funcție de experiența ta, de cunoștințele de limbă germană cerute, de necesitățile persoanei pe care ar urma să o îngrijești precum și de cerințele pe care ai putea să le ai. Dacă reușim mai apoi să găsim un caz potrivit pentru tine, semnăm un contract standard de muncă.

2. Transportul:

Costul deplasării tale va fi decontat dus-întors, cheltuieliile urmând a fi suportate exclusiv de către noi. Plecarea are  loc, de cele mai multe ori, din localitatea ta de domiciliu, excepție făcând cazurile în care acest lucru nu este posibil.

3. Durata plecării:

Turnusul obișnuit este de 3 luni de zile, el putând însă să fie negociat atât spre a fi mai scurt cât și pentru a acomoda perioade mai lungi de timp, în funcție de cerința unui anume caz dar și ne dorințele și nevoile tale.

  1. Pregătirea plecării:

Relocarea, fie ea și temporară, presupune o pregătire de multe ori minuțioasă, motiv pentru care ne asigurăm de fiecare dată de faptul că suntem aici pentru a te îndruma în așa fel încât să nu poți avea parte de surprize nedorite. Astfel, la plecare, va trebui să ai cu tine obligatoriu următoarele:

Cartea de identitate (buletinul)

Contractul de muncă și toate documentele anexe acestuia

Permisul de conducere (dacă este cazul)

Cardurile bancare

Cardul de sănătate european*

Un telefon mobil funcțional, cu roaming activat sau cu cartela Lebara

Medicamente pentru tratament, dacă este cazul

Îmbracamintea și încălțămintea adecvată sezonului

(*îți oferim sprijin și consiliere în ceea ce privește obținerea cardului de sănătate european, dacă nu dispui încă de el)