2 august 2016

DESPRE NOI

TELEFON: 0748.305.614 (L-V 9-17)

Bun găsit! Suntem Humanitas și începând din anul 2013 creăm oportunități pentru persoanele care doresc să înceapă sau pur și simplu să continue să-și construiască frumos o carieră în domeniul asistenței și a îngrijirii vârstnicilor la domiciliu, lucrând momentan exclusiv cu cazuri ce necesită relocarea temporară în Germania. În toți acești ani, am învățat să prețuim în primul rând empatia, sinceritatea, transparența și integritatea, calități pe care nu doar că le căutăm dar pe care le și practicăm zilnic. De altfel, de aceste valori se leagă direct principalele noastre obiective: oferirea unui confort și a unui standard de viață cât mai ridicat persoanelor singure sau persoanelor ce au neaparată nevoie de îngrijire și bineînțeles împlinirea profesională a tuturor colaboratorilor noștri.

Știm, a fi departe de casă poate fi dificil pentru absolut oricine, motiv pentru care asigurăm consultanță permanentă, echipa noastră înțelegând perfect nevoia de comunicare constantă cu fiecare asistent la domiciliu sau ”Pflegerin”. De asemenea, avem grijă să oferim, dincolo de grila de salarizare generoasă și de beneficiile suplimentare, perioade de odihnă mai mult decât decente, atât de necesare celor care își propun să petreacă cât mai mult timp acasă, alături de cei dragi, decontând integral și contravaloarea transportului din localitatea de domiciliu.

Nu ne place să vorbim despre diferențierea dintre noi și alte entități, încercând pur și simplu să ne concentrăm pe atingerea propriilor obiective. Totuși, putem să îți garantăm încă de la început faptul că nu va trebui să te îngrijorezi nici de eventualele comisioane ori taxe ascunse, acestea neexistând, dar nici de faptul că munca ta ar putea să nu fie răsplătită corect, fiecare contract fiind onorat „la zi”, așa cum considerăm că este firesc atunci când fiecare colaborator este tratat precum un veritabil membru al echipei. Nu va trebui să te îngrijorezi nici de pierdea vechimii, căci lucrăm exclusiv cu contracte standard de muncă, pentru ca tu să nu pierzi nici din vechimea acumulată până în prezent și pentru a nu trebui să achiți din propriu buzunar asigurările sociale.

Dacă ne împărtășești valorile, dacă comunici cel puțin la un nivel minim în limba germană, dacă îți dorești o carieră sigură în domeniul îngrijirii la domiciliu și dacă îți propui noi provocări profesionale, suntem convinși că poți să ni te alături, contribuind împreună la o lume puțin mai plină de empatie și bunătate. În orice caz, ne bucurăm că ai ales să ne cunoști și ne-ar place să te cunoaștem de asemenea. Bine ai venit!